Ngarep > Babagan awake dhewe>Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe


Shandong Fumin Trailer Parts Manufacturing Co., Ltd. minangka produksi profesional domestik as trailer lan bagean sing gegandhengan karo perusahaan, perusahaan kasebut dumunung ing basis produksi trailer paling gedhe ing China --- Shandong Liangshan Boxing Industrial Park. Fumin minangka perusahaan profesional sing nggabungake riset ilmiah, desain, produksi lan dodolan, lan kanthi akurat dipahami lan dioptimalake kanthi cepet dening desainer profesional kanggo standar teknis lan permintaan pasar ing macem-macem negara lan wilayah ing omah lan ing luar negeri. As fumin lan suku cadang liyane sing diprodhuksi liwat proses maju lan cukup nduweni kualitas teknis kelas donya. Teknologi pangolahan majeng, baris produksi kelas kapisan, peralatan pangolahan CNC presisi majeng ing omah lan ing luar negeri, proses pemeriksaan sing ketat lan standar kanggo mesthekake yen pangguna diwenehake karo perakitan poros semi-trailer kualitas unggul lan bagean liyane sing gegandhengan, nanging uga supaya Fumin duwe Amérika, gaya Jerman-gaya semi-trailer gandar Déwan prodction taunan kapasitas 150.000 bêsik.



Sertifikat Inspeksi Kehormatan