Ngarep > Produk > Spare Parts Poros

Spare Parts Poros

Fumin Spare Parts Axle minangka poros tengah sing muter lan nyedhiyakake dhukungan kanggo roda kendaraan utawa mesin.Spare Parts Porosbisa kalebu:

Axle Shafts: Iki minangka komponen utama poros sing nransfer torsi saka diferensial menyang gembong.
Bearing Wheel: Iki minangka bantalan sing ndhukung bobot kendaraan lan ngidini roda bisa muter kanthi lancar.
Sambungan CV: Iki minangka sambungan sing nyambungake poros poros menyang roda lan ngidini transfer daya sing lancar lan efisien.
Majelis Hub: Iki minangka rakitan sing ngemot bantalan roda lan ngidini roda muter ing poros.
Diferensial: Iki minangka komponen sing nransfer daya saka mesin menyang poros lan ngidini roda bisa muter kanthi kecepatan sing beda.
Axle Seals: Iki minangka segel sing nyegah lenga bocor saka poros lan rereget lan lebu ora mlebu.
U-Joint: Iki minangka sambungan sing nyambungake poros drive menyang diferensial lan ngidini transfer daya sing lancar.
Nalika tuku suku cadang kanggo poros, penting kanggo mesthekake manawa bagean kasebut cocog karo merek lan model kendaraan utawa mesin tartamtu. Sampeyan uga penting kanggo tuku komponen sing bermutu saka supplier sing duwe reputasi kanggo njamin keamanan lan linuwih kendaraan utawa mesin.
View as  
 
Poros Torsi Kanthi Rem Listrik

Poros Torsi Kanthi Rem Listrik

Fumin minangka pimpinan profesional China Torsion Axle Kanthi Produsen Rem Listrik kanthi kualitas lan rega sing cukup. Welcome to contact us.Use:Trailer Parts
Bagian: As Trailer
Max Payload: 1500kg
Panggonan Asal: China
Tipe: Trosion axle
Kapasitas: 1500 kg
break: 10" rem listrik
PCD: 114.3
Jumlah bolt: 5
Aplikasi: Trailer

Waca liyaneKirim Pitakonan
Braked Torsion As kanggo Trailer

Braked Torsion As kanggo Trailer

Bagian: As Trailer
NOMOR OE: LH01
Max Payload: 1500kg
Panggonan Asal: Shandong, China
Jeneng produk: Torsion Half Trailer Axle karo Electric Brake
Bahan: Baja
Warna: Panjaluk Pelanggan
Aplikasi: Truk Trailer Digunakake
Track: 1730 mm
P.C.D: 139,7 mm
Rem Listrik: 10"
Kancing: 6-M12 * 1.5
Sertifikat: ISO 9001
Paket: Paket Standar/Persyaratan Pelanggan
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Braked Torsion Axles kanggo Trailer saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
40ft 3 Axle Flatbed Semi Truck Trailer kanggo Cargo Container

40ft 3 Axle Flatbed Semi Truck Trailer kanggo Cargo Container

Minangka Trailer Semi Truk Flatbed 40ft 3 Axle Flatbed profesional kanggo manufaktur Kontainer Kargo. Gunakake: Trailer Truk
Tipe: Semi-Trailer
Bahan: Baja
Ukuran: 12500 * 2500 * 1550
Max Payload:> 30000 kg
As: 3 as
Ban: 12R22.5
Warna: Pelanggan Opsional
Pin King: 90#/50#
Kapasitas muat: 30T ~ 60T
Sistem Suspensi: Suspensi Mekanik
Dianggo: 40/20 Feet Container Transport
Landing Gear: 28T
Sistem Rem: WABCO Valve

Waca liyaneKirim Pitakonan
12T 14T 16T Tugas Berat Jerman Drum Tipe As kanggo Semi Trailer

12T 14T 16T Tugas Berat Jerman Drum Tipe As kanggo Semi Trailer

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan 12T 14T 16T Tugas Berat Jerman Drum Tipe Gandar kanggo Semi Trailer.Gunakake:Bagian Trailer
Bagian: Suspensi Trailer
OE NO.:oem
Beban maksimal: 16t
Ukuran: standar
Panggonan Asal: Shandong, China
Jeneng produk: Trek 1850mm 14T Jerman BPW Truk Gandar Digawe ing pabrik cina
Bahan: Baja
Warna: Panjaluk Pelanggan
Sertifikat: ISO/TS16949
Axle Beam: 150*150*14
Rampung: Lukisan
Track: 1840
Ukuran Rem (mm): 420*180
PCD: 335

Waca liyaneKirim Pitakonan
65t Semi Trailer Truck Tandem Axle Suspension

65t Semi Trailer Truck Tandem Axle Suspension

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake Suspensi Poros Tandem Truk Semi Trailer 65t. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Gunakake: Trailer Parts
Bagian: Suspensi Trailer
OE NO.: ora
Beban maksimal: 120T
Ukuran: Opsional
Panggonan Asal: Shandong, China
Nomer Model: RNFG100-03
Sertifikat: ISO9001-2008/TS 16949
Tipe: Suspensi Kaku
Bahan: Baja Karbon
Ukuran Ban: 12.00x20.18 ply Opsional
Jarak poros: 155 0mm
Ukuran Rim: 8.50-20 Opsional
Kapasitas: 120T, 100T, 80T, 75T, 45T
Jumlah pesenan: pesenan cilik kasedhiya

Waca liyaneKirim Pitakonan
6 Ton Traktor Trailer Farm Gandar mburi

6 Ton Traktor Trailer Farm Gandar mburi

Kanggo 6 Ton Tractor Trailer Farm Rear Axle, saben wong duwe keprihatinan khusus sing beda-beda babagan iki, lan apa sing kita lakoni yaiku kanggo ngoptimalake syarat produk saben pelanggan, saengga kualitas 6 Ton Tractor Trailer Farm Rear Axle wis ditampa kanthi apik dening akeh pelanggan. lan seneng reputasi apik ing akeh negara.Gunakake:Trailer Parts
Bagian: As Trailer
OE NO.: 6Ton Traktor Trailer Farm Gandar mburi
Beban maksimal: 6T
Ukuran: Standard Sizeï¼
Digunakake: Trailer Traktor
Axle Beam: Persegi 70mm
Track (mm): 1600mm utawa opsional
Pengikat roda: 6xM18x205x160mm
Ukuran rem: 300x60
Bobot: 120kg
Rim sing dipasang: 9x15.3
Ban sing dipasang: 10.0 / 75-15.3
Ukuran bantalan: 30208-30213
Sertifikasi: TS16949 lan ISO9001:2000

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
China Spare Parts Poros minangka salah sawijining jinis produk saka pabrik Fumin. Minangka salah siji saka produsen lan pemasok terkemuka ing China, kita nyedhiyakake produk rega murah saka pabrik kita. Kita uga bisa ndhukung produk khusus kualitas lan conto gratis. Kita ngarep-arep dadi mitra bisnis jangka panjang sing bisa dipercaya!