Ngarep > Produk > Parts Trailer

Parts Trailer

Bagean Fumin Trailer nuduhake macem-macem komponen lan aksesoris sing digunakake ing pambangunan lan pangopènan trailer. Ing ngisor iki sawetara jinis bagean trailer sing umum:

As: As minangka komponen penting sing nyambungake roda lan ndhukung bobot trailer. Nerangake ing macem-macem kapasitas lan konfigurasi kanggo nampung macem-macem ukuran trailer lan bobot.

Roda lan Ban: Roda lan ban trailer teka ing macem-macem ukuran lan rating beban. Padha dirancang kanggo nahan beban lan nyedhiyakake stabilitas nalika trailer lagi mlaku.

Trailer Hitch: Hitch minangka titik sambungan antarane trailer lan kendaraan penarik. Iki ngidini trailer dipasang kanthi aman lan menehi titik poros kanggo ngowahi.

Couplers: Couplers digunakake kanggo nyambungake ilat trailer kanggo alangan kendaraan penarik kang. Padha teka ing macem-macem jinis, kayata ball couplers lan pintle couplers, gumantung saka persiyapan narik.

Lampu Trailer: Lampu penting kanggo safety lan visibilitas. Iki kalebu lampu rem, lampu mburi, sinyal giliran, lan reflektor, supaya pembalap liyane bisa ndeleng trailer lan gerakane.

Komponen Listrik: Iki kalebu harness kabel, konektor, lan konektor, sing perlu kanggo daya lampu trailer lan aksesoris listrik liyane.

Trailer Jacks: Jacks digunakake kanggo mundhakaken lan ndhukung Trailer nalika suwek saka kendaraan nggeret. Padha teka ing macem-macem jinis, kayata jacks A-frame lan jacks swivel.

Komponen Suspensi: Sistem suspensi mbantu nyerep guncangan lan nyedhiyakake perjalanan sing luwih lancar. Iki kalebu spring rwaning, poros torsi, lan penyerap kejut, gumantung saka jinis trailer.

Peralatan Safety: Iki kalebu barang kaya ranté safety, kit breakaway, lan rem trailer. Iki penting kanggo njamin penarik sing aman lan tundhuk karo peraturan lokal.

Lantai Trailer: Bahan lantai kanggo trailer bisa beda-beda, kalebu kayu, baja, aluminium, utawa permukaan non-slip khusus.

Iki mung sawetara conto bagean trailer, lan ana akeh liyane komponen kasedhiya gumantung ing jinis trailer lan nggunakake dimaksudaké. Nalika nggarap trailer, penting kanggo milih bagean sing bermutu lan njamin instalasi lan pangopènan sing tepat kanggo operasi sing aman lan dipercaya.




View as  
 
Aksesoris Suku Cadang Poros Trailer

Aksesoris Suku Cadang Poros Trailer

Fumin minangka produsen Aksesoris Suku Cadang Gandar Trailer lan pemasok ing China sing bisa borong Aksesoris Suku Cadang Gandar Trailer.
Bagian: As Trailer
OE NO.: standar
Beban maksimal: 60t
Ukuran: standar
Panggonan Asal: China
Bahan: Baja
Aplikasi: Truk Trailer Digunakake
Warna: Panjaluk Pelanggan
Packing: Packing Normal

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kunci Wadhah kanggo Parts Trailer

Kunci Wadhah kanggo Parts Trailer

Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing produksi Kunci Kontainer kanggo Parts Trailer, Fumin bisa nyedhiyakake macem-macem Kunci Kontainer kanggo Parts Trailer. Bagian: Kunci Trailer
OE NO.: standar
Max Payload: standar
Ukuran: standar
Panggonan Asal: Shandong, ChinaNama Produk: Kunci wadhah TWIST LOCK kanggo bagean trailer one stop shopping
Bahan: Baja
Tipe: Macem-macem jinis Twist Lock
Kualitas: Superior
Aplikasi: Truk Trailer Digunakake

Waca liyaneKirim Pitakonan
Truk Ban Heavy Duty Komersial Truk lan Trailer Ban

Truk Ban Heavy Duty Komersial Truk lan Trailer Ban

Minangka pabrikan profesional, kita pengin nyedhiyakake sampeyan Truk Komersial Tugas Berat Truk Komersial lan Ban Trailer. Desain Ban: Radial
Tipe: Tubeless
Jembar:> 255mm
Model Truk: ALL TRUK
NOMOR OE: 4011
Panggonan Asal: Shandong, China
Nomer Model: 11R22.5 11R24.5
Tipe Ban: Kabeh Baja Radial Truk lan Bus Ban
Garansi: Paling ora 120.000km utawa 12 wulan
Bahan: Karet ukuran 9710, Kawat Bekaert, Cabot Carbon
Desain Pola: Steer, Drive, Trailer
Wektu Pangiriman: Ing 5-7 dina sawise simpenan
Kwalitas: A+ GRADE
Stok: kasedhiya
Mangsa sing cocog: Kabeh musim
Pola: DRIVE, ALL POSITION STEER

Waca liyaneKirim Pitakonan
Ball Tow Hitch Ball Coupling Trailer Coupler

Ball Tow Hitch Ball Coupling Trailer Coupler

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Ball Tow Hitch Ball Coupling Trailer Coupler .Product Name: Trailer Coupler
Bahan: Baja
Warna: Silver
Sertifikat: ISO9001
Rampung: Jas Seng
Aplikasi: Truk Trailer Digunakake
MOQ: 100 pcs
Paket: Paket Standar

Waca liyaneKirim Pitakonan
Parts Sistem Rem Poros Trailer Double Air Spring Brake

Parts Sistem Rem Poros Trailer Double Air Spring Brake

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan kualitas tinggi Trailer Axle Brake System Parts Double Air Spring Brake. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Ukuran:Standar
Panggonan Asal: Shandong, China
Jeneng Produk: Bagean Sistem Rem Trailer Double Air Spring Brake Chamber sing didol
Bahan: Baja
Aplikasi: Truk Trailer Digunakake
Sertifikat: ISO/TS16949
Rampung: Lukisan
Kualitas: Superior
Pembayaran: 30% T / T + 70% imbangan
Garansi: 12 wulan
PORT: Pelabuhan Qingdao
Paket: Karton

Waca liyaneKirim Pitakonan
Electric Brake Plate lan Hub Drum ATV Trailer Parts

Electric Brake Plate lan Hub Drum ATV Trailer Parts

Gunakake: Trailer Parts
Bagian: As Trailer
NO. OE: AC003
Max Payload: 1500kg saben poros
Ukuran: 10 inch free PCD
Panggonan Asal: Shandong, China
perawatan lumahing: galvanis / dacromet / dicet
Brake hub Drum: 4, 5, 6 stud, free PCD
Tuas rem tangan: kasedhiya
Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku sing paling anyar, rega murah, lan Plate Rem Listrik lan Hub Drum ATV Trailer Parts. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
China Parts Trailer minangka salah sawijining jinis produk saka pabrik Fumin. Minangka salah siji saka produsen lan pemasok terkemuka ing China, kita nyedhiyakake produk rega murah saka pabrik kita. Kita uga bisa ndhukung produk khusus kualitas lan conto gratis. Kita ngarep-arep dadi mitra bisnis jangka panjang sing bisa dipercaya!