Ngarep > Produk > Mesin Konstruksi Bekas

Mesin Konstruksi Bekas

Mesin konstruksi Fumin minangka kendaraan khusus sing dirancang kanggo ngangkut barang lan kargo kanthi jarak sing adoh. Biasane digunakake ing industri logistik lan transportasi kanggo ngangkut macem-macem komoditas, saka barang konsumen nganti bahan konstruksi. Ing ngisor iki sawetara jinis utama trailer truk:

  1. Trailer Van Garing: Trailer van garing minangka treler sing ditutup kanthi tembok lan atap, nyedhiyakake perlindungan saka kahanan cuaca lan panyimpenan aman kanggo barang. Padha serbaguna lan umum digunakake kanggo transportasi barang umum.

  2. Trailer Flatbed: Trailer Flatbed duwe platform mbukak lan warata tanpa sidewalls utawa gendheng. Padha cocok kanggo nindakake beban gedhe utawa ora duwe aturan baku, kayata mesin, bahan konstruksi, lan peralatan gedhe.

  3. Refrigerated Trailer (Reefers): Trailer sing didinginkan diisolasi lan dilengkapi unit pendingin, ngidini transportasi barang sing bisa dikontrol suhu kaya panganan, obat-obatan, utawa barang sing sensitif suhu liyane.

  4. Trailer Tanker: Trailer tank dirancang kanggo ngeterake cairan, gas, utawa bubuk akeh. Dheweke teka ing macem-macem konfigurasi kayata tanker bahan bakar, tanker kimia, tanker kelas pangan, lan tanker pneumatik.

  5. Trailer Ternak: Trailer ternak dirancang khusus kanggo ngangkut ternak, kayata sapi, jaran, utawa unggas. Dheweke duwe kompartemen khusus, sistem ventilasi, lan partisi kanggo njamin keamanan lan kenyamanan kewan sajrone transportasi.

  6. Trailer Pengangkut Mobil: Trailer pengangkut mobil, uga dikenal minangka trailer transportasi otomatis, dirancang kanggo ngangkut macem-macem kendaraan, kalebu mobil, truk, lan motor. Biasane duwe macem-macem tingkat utawa ramp kanggo mbukak lan mbongkar kendaraan kanthi efisien.

  7. Trailer Dump: Trailer mbucal digunakake kanggo ngangkut bahan akeh sing longgar, kayata kerikil, wedhi, utawa puing konstruksi. Padha duwe sistem hidrolik sing ngidini amben trailer bisa diangkat lan kargo bisa dibongkar kanthi ngiringake trailer.

  8. Trailer Lowboy: Trailer Lowboy dirancang kanggo ngangkut peralatan utawa mesin sing abot lan gedhe. Padha duwe dhuwur dek kurang lan gulung ing amben, saéngga gampang loading lan unloading kargo dhuwur lan abot.

  9. Trailer Khusus: Ana macem-macem trailer khusus liyane sing kasedhiya kanggo tujuan tartamtu, kayata trailer logging, trailer prau, trailer sarana, lan trailer intermodal sing dirancang kanggo kontainer pengiriman.

Trailer truk teka ing macem-macem ukuran lan konfigurasi kanggo nampung macem-macem jinis kargo, bobot, lan syarat transportasi. Penting kanggo milih jinis trailer sing cocog adhedhasar kabutuhan khusus kargo sing diangkut, jarak, lan syarat regulasi.

View as  
 
Trailer Pangan Konsesi Trailer

Trailer Pangan Konsesi Trailer

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake Trailer Konsesi Trailer Pangan. Kondisi: Anyar, Anyar
Industri sing ditrapake: Hotel, Toko Garmen, Pabrik Pangan & Minuman, Peternakan, Restoran, Omah
Gunakake, Eceran, Toko Pangan, Toko Pangan & Minuman, Perusahaan Periklanan
Layanan Sawise Garansi: Dhukungan teknis video, Dhukungan online, Spare parts
Lokasi Layanan Lokal:Mesir, Kanada, Inggris Raya, Italia, Prancis, Jerman, Peru, Saudi
Arab, Rusia, Spanyol, Thailand, Jepang, Malaysia, Korea Selatan, Ora ana
Lokasi Showroom: Kanada, Inggris, Amerika Serikat, Italia, Prancis, Jerman, Filipina, Brasil, Arab Saudi, Meksiko, Rusia, Spanyol, Korea Selatan, Afrika Kidul, Jepang, Malaysia,
Australia, Ora ana
Nomer Model: FV-210
Tegangan: 110 ~ 380V, 50Hz ~ 60Hz
Daya: 0~10K
Ukuran (L * W * H): 400 * 210 * 260cm
Bobot: 1600KG
Garansi: 1 Taun
Layanan Sawise-sales Disedhiyakake: Dhukungan teknis video, Insinyur kasedhiya kanggo layanan mesin ing luar negeri
Bidang aplikasi: Pabrik pangolahan sayuran, Pabrik Anggur, Pabrik Tepung, Katering Komersial, Pabrik Minyak Goreng, Pabrik Pengolahan Daging, Pabrik Pengolahan Buah, Roti, Pabrik Makanan Ringan, Pabrik Makanan Beku, Pabrik Minuman
Kapasitas mesin: 20KG / H
Fungsi Mesin: Pawon Mobile
Bahan Baku: Susu, Jagung, Buah, Gandum, Kacang-kacangan, Kedelai, Tepung, Sayuran, Banyu
Jeneng produk Output: Kabeh jinis panganan
Poin Sade Utama: Multifungsi
Tipe Pemasaran: Produk Anyar 2021
Laporan Uji Mesin: Disedhiyakake
Video metu-inspeksi: Disedhiyakake

Waca liyaneKirim Pitakonan
Konsesi Mobile Stainless Stand Food Cart Trailer

Konsesi Mobile Stainless Stand Food Cart Trailer

Minangka pabrikan profesional, kita pengin nyedhiyakake Trailer Kréta Pangan Stainless Stand Konsesi Seluler. Gunakake: Trailer Truk
Tipe: Semi-Trailer
Bahan: Baja
Ukuran: 13000 x 2500 x 3900 mm
Max Payload: 40000KG
Panggonan Asal: Midland, China
Kapasitas: 54 CBM
Desain Tekanan: 0.65Mpa
Suhu Desain: -196â nganti +50â
Sedheng: Oksigen Cairan LNG / CO2 / Nitrogen
Ban: 12.00R20
Pin King: 2" (50mm) utawa 3.5" (90mm)
Poros: Merk FUWA
Landing Gear: JOST Brand
Suspensi: Suspensi Mekanik
Sistem Rem: WABCO

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mobile Food Trailer karo Utensil kanggo Catering

Mobile Food Trailer karo Utensil kanggo Catering

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake Trailer Panganan Seluler karo Perkakas kanggo Katering. Gunakake: Trailer Truk
Tipe: Semi-Trailer
Bahan: Baja, Baja Karbon
Ukuran: 13000 * 3000 * 1760 mm
Max Payload: 25001-30000 kg
Jeneng produk: Lowbed Semi Trailer
As: 13/16 Ton Fuwa/BPW
Fungsi: Alat Angkutan Heavy Duty
Suspensi: Suspensi Mekanik
Ban: 11.00r20 12r22.5 315 385
Werna: Kebutuhan khusus
Landing Gear: Standar 28Ton
Sistem Rem: Sistem Rem Ganda
Balok Utama: Dhuwur: 500mm

Waca liyaneKirim Pitakonan
Cairan Nitrogen CO2 Transport Tank Semi Trailer

Cairan Nitrogen CO2 Transport Tank Semi Trailer

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Cairan Nitrogen CO2 Transport Tank Semi Trailer.Material: Aluminium Alloy
Proses: Mesin CNC + deburrs
Jeneng produk: Bagian Mesin Cnc Presisi Profesional
Perawatan lumahing: Painting
Layanan: OEM sing disesuaikan
Aplikasi: Peralatan Industri
Peralatan: Pusat Mesin CNC
OEM/ODM: Ditampa

Waca liyaneKirim Pitakonan
3 4 as Cargo Hydraulic Trailer Low Bed Gooseneck Truck Trailer

3 4 as Cargo Hydraulic Trailer Low Bed Gooseneck Truck Trailer

Bagian cetakan plastik injeksi
Kauntungan: kemampuan R&D, desain GRATIS, kabeh ing siji solusi
Layanan: OEM/ODM
Sertifikasi: ISO9001:2001 Sertifikasi
Bahan: Aluminium
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku selaras 3 4 as Cargo Hydraulic Trailer Low Bed Gooseneck Truck Trailer saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
China Mesin Konstruksi Bekas minangka salah sawijining jinis produk saka pabrik Fumin. Minangka salah siji saka produsen lan pemasok terkemuka ing China, kita nyedhiyakake produk rega murah saka pabrik kita. Kita uga bisa ndhukung produk khusus kualitas lan conto gratis. Kita ngarep-arep dadi mitra bisnis jangka panjang sing bisa dipercaya!