Ngarep > Produk > Trailer bekas

Trailer bekas

Fumin digunakake trailer nuduhake trailer sing wis diduweni sadurunge lan digunakake dening wong liya. Padha bisa dadi pilihan biaya-efektif kanggo individu utawa bisnis looking kanggo ndarbeni trailer kanggo macem-macem tujuan. Mangkene sawetara poin penting sing kudu ditimbang nalika nggoleki trailer bekas:

  1. Kondisi: Nemtokake kondisi sakabèhé saka trailer bekas. Temokake tandha-tandha rusak, karat, karusakan struktural, utawa perbaikan sing dibutuhake. Priksa jogan, pigura, as, suspensi, rem, lampu, ban, lan komponen liyane kanggo mesthekake yen ana ing kondisi kerja sing apik.

  2. Sajarah Pangopènan lan Layanan: Takon babagan riwayat pangopènan lan layanan trailer. Trailer sing dijaga kanthi apik kanthi layanan reguler lan cathetan sing didokumentasikake nuduhake perawatan sing tepat lan bisa njamin kahanan lan umur dawa.

  3. Gunakake: Coba tujuan utawa aplikasi tartamtu sing sampeyan butuhake trailer kasebut. Macem-macem jinis treler dirancang kanggo panggunaan khusus, kayata kargo, ternak, kendaraan, utawa peralatan khusus. Priksa manawa trailer bekas sing sampeyan pikirake cocog kanggo panggunaan sing dikarepake.

  4. Umur lan Mileage: Coba umur lan jarak tempuh trailer sing digunakake. Trailer lawas bisa uga mbutuhake pangopènan utawa ndandani luwih akeh, dene trailer kanthi jarak tempuh sing luwih dhuwur bisa uga ngalami rusak lan rusak. Balance umur lan jarak tempuh kanthi kondisi sakabèhé trailer lan rega.

  5. Rega lan Anggaran: Temtokake anggaran sampeyan kanggo trailer bekas lan mbandhingake rega saka adol utawa dealer sing beda. Coba faktor kayata kondisi trailer, umur, fitur, lan aksesoris utawa modifikasi tambahan. Rembugan rega adhedhasar nilai pasar lan kondisi trailer.

  6. Pertimbangan Legal: Priksa manawa trailer sing digunakake cocog karo syarat lan peraturan sing sah. Priksa dokumentasi trailer, kalebu judhul, registrasi, lan ijin utawa sertifikasi sing ditrapake. Familiarize dhewe karo hukum lokal bab dimensi trailer, watesan bobot, lan syarat safety.

  7. Garansi utawa Jaminan: Takon manawa ana garansi utawa jaminan sing diwenehake dening penjual utawa dealer. Sawetara trailer bekas bisa uga duwe garansi winates sing nyakup komponen utawa ndandani tartamtu sajrone wektu tartamtu. Deleng syarat lan kahanan babar pisan sadurunge tuku.

  8. Reputasi Penjual: Coba reputasi lan kredibilitas penjual utawa dealer. Riset review pelanggan, rating, lan umpan balik babagan produk lan layanan. Tuku saka bakul sing biso dipercoyo bisa menehi katentreman atine lan dhukungan pelanggan sing luwih apik.

Disaranake kanggo mriksa trailer sing digunakake kanthi pribadi, takon, lan njaluk dokumentasi sing cocog sadurunge tuku. Yen bisa, nggawa mekanik utawa ahli trailer sing pinter kanggo netepake kondisi trailer lan menehi saran profesional.

View as  
 
Hyundai nggunakake jinis crawler 220lc-9s

Hyundai nggunakake jinis crawler 220lc-9s

Bobot operasi: 15 ton
Kapasitas ember: 1m³
Bobot mesin: 15 KG
Hydraulic Cylinder Brand: Original
Pompa Hidrolik Merk: Original
Hydraulic Valve Merk: Original
Merk Engine: Original
Daya: 88KW
Laporan Uji Mesin: Ora kasedhiya
Video metu-inspeksi: Disedhiyakake
Komponen inti: Engine
Taun: 2015
Jam kerja: 2100
Jeneng produk: Crawler Excavator bekas
Merk: Hy undai
Model: 220lc-9s
Asal: Korea
Aplikasi: Konstruksi
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Hyundai digunakake 220lc-9s jinis crawler saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Digunakake Doosan Excavator

Digunakake Doosan Excavator

Bobot operasi: 12TON
Kapasitas ember: 0.5m³
Bobot mesin: 12300 KG
Hydraulic Cylinder Brand: Original
Pompa Hidrolik Merk: Original
Hydraulic Valve Merk: Original
Merk Engine: Doosan
Daya: 86,1 kw
Laporan Uji Mesin: Disedhiyakake
Video metu-inspeksi: Disedhiyakake
Komponen inti: Pressure vessel, Motor, Bearing, Gear, Pump, Gearbox, Engine, PLC
Taun: 2022
Jam kerja: 500
Jeneng produk: Excavator doosan bekas
Tipe: Doosan excavator rega
Kondisi: Used
Sertifikat: CE, ISO
Ember: Backhoe
MOQ: 1 set
Gaya: Doosan dx125
Bagéan excavator: Aksesoris bekas lan anyar kasedhiya
Asal: Jepang

Waca liyaneKirim Pitakonan
Digunakake Jcb Backhoe Excavator Loader 3CX

Digunakake Jcb Backhoe Excavator Loader 3CX

Rated Load: 7 ton
Bobot mesin: 8000 - 10000 kg
Pompa Hidrolik Merk: JCB
Merk Engine: JCB
Daya: 70 KW
Laporan Uji Mesin: Disedhiyakake
Video metu-inspeksi: Disedhiyakake
Komponen inti: PLC, Pressure vessel, Motor
Taun: 2017
Jam kerja: 2001-4000
Lokasi Layanan Lokal: Ora ana
SELLING POINT UNIK: Efisiensi operasi dhuwur
Tipe Pemasaran: Produk Biasa
Ukuran (Long * Breadth * Dhuwur): 7190 * 2450 * 3530mm
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Jcb Backhoe Excavator Loader 3CX Bekas saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Digunakake Rxcavator Kubota KX155 Excavator

Digunakake Rxcavator Kubota KX155 Excavator

Bobot operasi: 5500kg
Kapasitas ember: 0.35m³
Bobot mesin: 5500 KG
Hydraulic Cylinder Brand: Original
Pompa Hidrolik Merk: Original
Hydraulic Valve Merk: Original
Merk Engine: Original
Daya: 28,6 kw
Laporan Uji Mesin: Disedhiyakake
Video metu-inspeksi: Disedhiyakake
Komponen inti: Pompa, Gearbox, Mesin
Taun: 2016
Jam kerja: 2001-4000
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Excavator Rxcavator Kubota KX155 bekas saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Digunakake CAT 312D 312 Excavator

Digunakake CAT 312D 312 Excavator

Kapasitas ember: 0.8m³
Bobot mesin: 12000 KG
Hydraulic Cylinder Brand: Original
Pompa Hidrolik Merk: Original
Hydraulic Valve Merk: Original
Merk Engine: Original
Daya: 98 kw
Laporan Uji Mesin: Disedhiyakake

Video metu-inspeksi: Disedhiyakake
Komponen inti: Pompa, Gearbox, Mesin
Taun: 2016
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Excavator CAT 312D 312 Bekas saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Digunakake 40ft Flatbed Container Semi Trailer

Digunakake 40ft Flatbed Container Semi Trailer

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake Trailer Semi Kontainer Flatbed 40ft Bekas. Gunakake: Trailer Truk
Tipe: Semi-Trailer
Bahan: baja
Ukuran: 12000mm * 2500mm * 3600mm
Max Payload: 4000
Panggonan Asal: Hebei, China
Jeneng produk:: trailer tanker bahan bakar bekas
Bahan:: baja
Pin King: 2 "(50mm) utawa 3.5" (90mm) jinis bolted utawa dilas
Transportasi: Lenga / Bahan Bakar / Diesel / Bensin / Mentah / Banyu / Susu
Warna: Pelanggan Opsional

Waca liyaneKirim Pitakonan
China Trailer bekas minangka salah sawijining jinis produk saka pabrik Fumin. Minangka salah siji saka produsen lan pemasok terkemuka ing China, kita nyedhiyakake produk rega murah saka pabrik kita. Kita uga bisa ndhukung produk khusus kualitas lan conto gratis. Kita ngarep-arep dadi mitra bisnis jangka panjang sing bisa dipercaya!