Ngarep > Produk > Mesin Teknik Bekas

Mesin Teknik Bekas

Mesin rekayasa digunakake nuduhake peralatan lan alat sing wis diduweni sadurunge digunakake ing macem-macem industri teknik. Iki bisa kalebu macem-macem mesin kayata excavator, bulldozer, crane, mesin panggilingan, mesin bubut, kompresor, generator, lan liya-liyane. Mesin kasebut biasane didol dening para pedagang utawa liwat platform online khusus ing mesin bekas.

Ana akeh keuntungan kanggo tuku mesin teknik bekas. Kaping pisanan, nawakake solusi sing luwih larang dibandhingake karo tuku peralatan anyar, sing bisa uga luwih larang. Kajaba iku, mesin bekas ngidini bisnis ngakses pilihan peralatan sing luwih akeh, kalebu model sing ora ana maneh ing produksi. Iki bisa migunani banget nalika nggoleki suku cadang utawa spesifikasi khusus.

Nalika nimbang mesin rekayasa sing digunakake, penting kanggo netepake kahanan, fungsi, lan riwayat pangopènan peralatan kasebut. Nindakake inspeksi lan nggarap adol utawa dealer sing terkenal disaranake kanggo njamin kualitas lan linuwih mesin kasebut.

Kanthi milih mesin teknik bekas, bisnis bisa ngirit biaya nalika isih entuk peralatan sing dibutuhake kanggo ndhukung operasi teknik.

View as  
 
Kiwa Kanan Drive bekas Truk

Kiwa Kanan Drive bekas Truk

Kondisi: Used
Setir: Ngiwa
Daya kuda: 351 - 450 hp
Standar emisi: Euro 2
Gawe: shacman, shacman
Jeneng merek: shacman
Panggonan Asal: Shandong, China
Segmen: Truk abot
Segmen Pasar: Angkutan tambang
Merk Engine: WEICHAI
Tipe Bahan Bakar: Diesel
Kapasitas Engine:> 8L
Silinder: 6
Gear Box Merk: CEPAT
Tipe Transmisi: Manual
Nomer Ngalih Maju:12
Nomer Shift mbalikke:2
Torsi Maksimum (Nm):â¥2500Nm
Ukuran (L x W x H) (mm): 8700x2496x3450mm
Ukuran Tangki Kargo: (5600-6000) x 2350x1500mm
dawa Tank Cargo: 5.3-6.2M
Bobot Kendaraan Bruto: 10-15T
Kapasitas (Beban): 31 - 40T
Kapasitas Tangki Bahan Bakar: 400-500L
Roda penggerak: 6x4
Penumpang: 2
Kursi Sopir: Normal
Kamera mburi: 360 °
Cruise Control: ACC
ABS (Antilock Braking System): Ya
ESC (Sistem Kontrol Stabilitas Elektronik): Ya Layar Sentuh: Ora Ana
Sistem Multimedia: Ya
Jendela: Manual
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku truk bekas Drive Tangan Kanan Kiri saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Digunakake Truk Heavy kanggo Transport

Digunakake Truk Heavy kanggo Transport

Kondisi: Used
Setir: Ngiwa
Daya kuda: 340 hp
Standar emisi: Euro 3
Segmen: Truk abot
Segmen Pasar: Teknik transportasi
Merk Engine: WEICHAI
Tipe Bahan Bakar: Diesel
Kapasitas Engine:> 8L
Silinder: 6
Gear Box Merk: CEPAT
Tipe Transmisi: Manual
Nomer Ngalih Maju:16
Nomer Shift mbalikke:2
Torsi maksimum (Nm): 1000-1500Nm
Ukuran (L x W x H) (mm):8.55X2.49X3.45M
Tangki kargo ukuran: 5.6*1.7*2.4M
dawa Tank Cargo: 5.3-6.2M
Bobot Kendaraan Bruto: 6000-14000KG, 14000-100000 kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Truk Heavy Bekas kanggo Transportasi saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Digunakake HOWO Truk

Digunakake HOWO Truk

Kondisi: Used
Steering: Kanan
Daya kuda: 351 - 450 hp
Standar emisi: EURO 5
Gawe: Howo, Howo
Segmen: Truk abot
Segmen Pasar: Teknik transportasi
Merk Engine: WEICHAI
Tipe Bahan Bakar: Diesel
Kapasitas Engine:> 8L
Silinder: 6
Gear Box Merk: CEPAT
Tipe Transmisi: Manual
Nomer Shift Maju: 10
Nomer Shift mbalikke:2
Torsi maksimum (Nm): 1500-2000Nm
Ukuran Tangki Kargo: 5600x2300x1500 (mm)
dawa Tank Cargo: 5.3-6.2M
Bobot Kendaraan Bruto: 12500kgs
Kapasitas (Beban):> 50T
Kapasitas Tangki Bahan Bakar: 400-500L
Roda penggerak: 6x4
Penumpang: 2
Kursi Sopir: Normal
Kamera mburi: 360 °
Cruise Control: Normal
ABS (Antilock Braking System): Ya
ESC (Sistem Kontrol Stabilitas Elektronik): Ya
Layar Tutul: Ora ana
Sistem Multimedia: Ya
Jendhela: Otomatis
Air Conditioner: Otomatis
Nomer Ban: 12
Layanan Sawise-sales Disedhiyakake: Instalasi Onsite, Dhukungan teknis Video, Dhukungan online, Suku cadang gratis
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Truk HOWO bekas saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Digunakake Heavy Truck Tank Truck

Digunakake Heavy Truck Tank Truck

Kondisi: Used
Panyimpenan: Lenga
Roda penggerak: 6x4
Daya kuda: 351 - 450 hp
Tipe Transmisi: Manual
Tipe Bahan Bakar: Diesel
Volume Tank: 15001 - 30000L
Ukuran (L x W x H) (mm): 11984x2496x3785mm
Jeneng merek: howo
Panggonan Asal: Shandong, China
Bobot Kendaraan Bruto: 10-15T
Layanan Sawise Penjualan Disedhiyakake: Instalasi Onsite, Dhukungan teknis Video, Pusat Telpon Luar Negeri, Bali lan Ganti, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, Dhukungan online, Suku cadang gratis, Layanan pangopènan lan perbaikan lapangan
Kapasitas (Beban): 21 - 30T
Kapasitas Engine:> 8L
Nomer Shift Maju: 10
Torsi maksimum (Nm): 2000-2500Nm
Kapasitas Tangki Bahan Bakar: 400-500L
Jeneng produk: truk tangki bahan bakar bekas
Tipe nyopir: LHD
Werna: Putih
Standar emisi: Euro 2
Merk sasis: SINOTRUK HOWO
Transmisi: Transmisi Manual
Sertifikasi: ISO
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Truk Tank Truk Heavy Bekas saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Shaanxi Auto Delong Digunakake Truk

Shaanxi Auto Delong Digunakake Truk

Kapasitas Engine:< 4L
Daya kuda: 150 - 250 hp
Nomer Ngalih Maju:5
Nomer Shift mbalikke:2
Torsi maksimum (Nm): 1000-1500Nm
Ukuran: 5.99*2.4*3.09
Ukuran Tangki Kargo: 4.18 * 2.13
Dawane Tank Cargo: â¤4.2m
Tipe Tangki Kargo: Pagar
Bobot Kendaraan Bruto:<=5000 kg
Kapasitas (Beban): 1 - 10t
Roda penggerak: 4X2
Penumpang: 2
Kursi Sopir: Normal
Baris Kursi: Baris Tunggal
Kamera mburi: Kamera
Cruise Control: Normal
ABS (Antilock Braking System): Ya
ESC (Sistem Kontrol Stabilitas Elektronik): Ya
Layar Tutul: Ya
Sistem Multimedia: Ya
Jendhela: Otomatis
Air Conditioner: Otomatis
Nomer Ban: 4
Layanan sawise-sales Disedhiyakake: Dhukungan teknis video, Dhukungan online
Jeneng produk: Truk Kargo Ringan
Merek: Shaanxi Automobile Light Truck
Werna: Panjaluk Pelanggan
Mesin: motor jembatan terintegrasi Wolong
Kapasitas baterei: 98,04 kWh
Jarak sumbu roda: 3300 mm
Kacepetan maksimal: 100km / h
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Shaanxi Auto Delong Used Truck saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
China Mesin Teknik Bekas minangka salah sawijining jinis produk saka pabrik Fumin. Minangka salah siji saka produsen lan pemasok terkemuka ing China, kita nyedhiyakake produk rega murah saka pabrik kita. Kita uga bisa ndhukung produk khusus kualitas lan conto gratis. Kita ngarep-arep dadi mitra bisnis jangka panjang sing bisa dipercaya!