Ngarep > Produk > Casting Parts

Casting Parts

Bagian Fumin Casting nuduhake komponen sing diprodhuksi nggunakake proses casting. Casting minangka cara manufaktur ing ngendi materi molten diwutahake menyang cetakan lan diijini solidify, ngasilake wangun sing dikarepake. Iki minangka proses sing akeh digunakake kanggo ngasilake bagean sing rumit lan rumit kanthi akurasi lan stabilitas dimensi sing dhuwur. Ing ngisor iki sawetara jinis bagean casting sing umum:

Metal Casting Parts: Metal casting punika wangun paling umum saka casting, lan melu pouring logam molten menyang jamur kanggo nggawe macem-macem komponen. Casting logam bisa dipérang dadi:

Sand Casting: Ing wedhi casting, pola bagean sing dikarepake digawe ing wedhi, lan logam molten diwutahake menyang rongga jamur kawangun dening pola.

Casting Investasi: Uga dikenal minangka casting presisi, casting investasi melu nggawe pola lilin sing dilapisi keramik lan banjur dilebur, ninggalake rongga cetakan. Logam molten diwutahake menyang rongga, nggawe bagian pungkasan.

Die Casting: Die casting nggunakake cetakan logam, utawa die, kanggo ngasilake bagean kanthi akurasi dimensi dhuwur lan permukaan rampung. Logam molten dipeksa menyang rongga die ing tekanan dhuwur.

Parts Casting Plastik: Kaya kanggo casting logam, casting plastik melu pouring plastik molten menyang jamur kanggo nggawe komponen plastik. Biasane digunakake ing produksi bagean plastik kanthi bentuk sing rumit, kayata komponen otomotif, barang konsumen, lan kandang elektronik.

Bagean Casting Investasi: Casting investasi, kaya sing kasebut sadurunge, minangka proses casting sing cocog banget kanggo ngasilake bagean sing rumit lan presisi. Biasane digunakake kanggo manufaktur komponen ing industri kayata aerospace, otomotif, lan perhiasan.

Bagian Casting Keramik: Casting Keramik kalebu nggunakake cetakan sing digawe saka bahan keramik kanggo ngasilake komponen keramik. Proses iki umume digunakake ing produksi ubin keramik, sanitaryware, lan keramik industri.

Bagian Casting Kaca: Casting kaca minangka proses casting khusus sing digunakake kanggo nggawe komponen kaca kanthi bentuk lan desain sing unik. Iku kalebu kaca dadi panas menyang negara molten lan pour menyang cetakan kanggo entuk wangun sing dikarepake.

Bagian casting nawakake macem-macem kemungkinan babagan pilihan materi, kerumitan desain, lan volume produksi. Pilihan saka cara casting gumantung ing faktor kayata materi casting, akurasi dibutuhake, permukaan finish, lan volume produksi.
View as  
 
Aluminium Alloy Die Casting Auto Spare Parts

Aluminium Alloy Die Casting Auto Spare Parts

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake Suku Cadang Otomatis Aluminium Alloy Die Casting. Nomer Model: Non-standar
proses: casting investasi
bahan: Baja
Service: Casting lan mesin
ukuran: minangka gambar pelanggan utawa conto

Waca liyaneKirim Pitakonan
Motorcycle Automotive Auto Aluminium Casting Parts

Motorcycle Automotive Auto Aluminium Casting Parts

Ing ngisor iki minangka introduksi Parts Casting Aluminium Automotif Motor Berkualitas Tinggi, ngarep-arep bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Parts Casting Aluminium Automotive Motorcycle. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik! Nomer Model: OEM selaras
Bahan: Besi
Sertifikasi: IAT16949
Layanan: OEM ODM Customized
Proses: Casting + Mesin (yen Perlu) + Perlakuan permukaan

Waca liyaneKirim Pitakonan
Carbon Stainless Steel Investasi Casting Parts

Carbon Stainless Steel Investasi Casting Parts

Ing ngisor iki introduksi saka Carbon Stainless Steel Investment Casting Parts kualitas dhuwur, ngarep-arep kanggo mbantu luwih ngerti Carbon Stainless Steel Investment Casting Parts. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik! Nomer Model:EH05
Bahan: Custom
Warna: customized

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bagian Pengecoran Pasir

Bagian Pengecoran Pasir

Bahan: Stainless Steel
Proses: Mesin CNC + deburrs
Perawatan lumahing: Sandblasting Jeneng produk: Bagian Mesin Cnc Presisi Profesional
Layanan: OEM sing disesuaikan
Peralatan: Pusat Mesin CNC
Aplikasi: Peralatan Industri
Warna: Warna Kustomisasi
Kata Kunci: Bagian Mesin CNC
OEM/ODM: Ditampa
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Sand Casting Part khusus saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
China Casting Parts minangka salah sawijining jinis produk saka pabrik Fumin. Minangka salah siji saka produsen lan pemasok terkemuka ing China, kita nyedhiyakake produk rega murah saka pabrik kita. Kita uga bisa ndhukung produk khusus kualitas lan conto gratis. Kita ngarep-arep dadi mitra bisnis jangka panjang sing bisa dipercaya!