Ngarep > Produk > Spare Parts digunakake

Spare Parts digunakake

Suku cadang fumin digunakake nuduhake komponen utawa bagean saka kendharaan utawa mesin sing wis diduweni lan digunakake sadurunge nanging isih bisa digunakake. Bisa dadi pilihan sing terjangkau kanggo ndandani utawa ngganti, utamane kanggo model lawas utawa ora diterusake. Mangkene sawetara pertimbangan nalika nggoleki suku cadang bekas:

  1. Kompatibilitas: Priksa manawa spare part sing digunakake kompatibel karo merek, model, lan taun kendharaan utawa mesin sampeyan. Priksa nomer bagean, spesifikasi, lan informasi liyane sing cocog kanggo konfirmasi kompatibilitas. Disaranake takon karo mekanik utawa deleng pandhuan pabrikan kanggo mesthekake pas.

  2. Kondisi: Nemtokake kahanan suku cadang sing digunakake. Goleki tandha-tandha karusakan, nyandhang gedhe banget, utawa karat. Saenipun, milih bagean sing ing kondisi bisa digunakake apik lan wis maintained apik. Priksa bagean kasebut kanthi teliti lan takon riwayat utawa cathetan layanan sing kasedhiya yen bisa.

  3. Sumber lan Reputasi: Tuku suku cadang bekas saka sumber sing bisa dipercaya. Iki bisa uga kalebu dealer suku cadang mobil, pengecer resmi, utawa platform online kanthi umpan balik lan rating pelanggan sing positif. Tuku saka adol sing dipercaya bisa nambah kemungkinan entuk bagean sing berkualitas.

  4. Kabijakan Garansi utawa Wangsul: Takon babagan garansi utawa kabijakan bali sing ditawakake penjual. Nalika bagean bekas bisa uga ora mesthi duwe garansi, sawetara adol bisa menehi jaminan winates utawa pilihan bali. Njlentrehake syarat lan kahanan sadurunge tuku.

  5. Perbandingan Rega: Bandhingake rega saka adol sing beda kanggo mesthekake yen sampeyan entuk kesepakatan sing adil. Coba kahanan bagean, kasedhiyan, lan dikarepake pasar nalika ngevaluasi rega. Ati-ati karo bagean sing regane murah, amarga bisa uga nuduhake masalah kualitas utawa potensial.

  6. Inspeksi lan Tes: Yen bisa, priksa utawa tes spare part sing digunakake sadurunge tuku. Iki bisa dadi penting banget kanggo komponen kritis kayata mesin, transmisi, utawa komponen listrik. Tes bisa mbantu verifikasi fungsi lan kinerja bagean kasebut.

  7. Pertimbangan Safety: Kanggo bagean sing gegandhengan karo safety kayata rem, komponen setir, utawa airbag, umume dianjurake kanggo milih bagean anyar utawa bagean sing wis dianyari. Komponen kasebut langsung mengaruhi safety kendaraan utawa mesin, lan linuwih kasebut penting banget.

  8. Instalasi lan Keahlian: Coba kerumitan nginstal spare part sing digunakake. Sawetara bagean mbutuhake kawruh, alat, utawa instalasi profesional khusus. Yen sampeyan ora yakin babagan proses instalasi, njaluk bantuan saka mekanik utawa teknisi sing mumpuni.

Elinga, nalika spare parts digunakake bisa dadi solusi biaya-efektif, iku penting kanggo ngimbangi penghematan biaya karo linuwih lan umur dawa saka bagean. Prioritasake kualitas, kompatibilitas, lan safety kanggo njamin kinerja optimal lan ngindhari masalah potensial mudhun.

View as  
 
bagean Gearbox otomatis

bagean Gearbox otomatis

Jeneng merek: Ban Mobil Bekas
Nama Produk: Ban Mobil Penumpang
Bahan: Karet Alam
Gawe Mobil: Mobil Keluarga
Nomer Model: 225/40R18
Desain Ban: Ban Radial
Jembar: 205-225mm
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku bagean Fumin Automatic Gearbox saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Majelis Gearbox bekas

Majelis Gearbox bekas

Jeneng merek: Ban Mobil Bekas
Nama Produk: Ban Mobil Penumpang
Bahan: Karet Alam
Gawe Mobil: Mobil Keluarga
Nomer Model: 225/40R18
Desain Ban: Ban Radial
Jembar: 205-225mm
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Fumin Used Gearbox Assembly saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Majelis Gearbox Cepet

Majelis Gearbox Cepet

Jeneng merek: Ban Mobil Bekas
Nama Produk: Ban Mobil Penumpang
Bahan: Karet Alam
Gawe Mobil: Mobil Keluarga
Nomer Model: 225/40R18
Desain Ban: Ban Radial
Jembar: 205-225mm
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Fumin Fast Gearbox Assembly saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Gearbox Fast Gearbox Parts Transmisi Majelis bekas

Gearbox Fast Gearbox Parts Transmisi Majelis bekas

Jeneng merek: Ban Mobil Bekas
Nama Produk: Ban Mobil Penumpang
Bahan: Karet Alam
Gawe Mobil: Mobil Keluarga
Nomer Model: 225/40R18
Desain Ban: Ban Radial
Jembar: 205-225mm
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Fumin Used Gearbox Fast Gearbox Parts Transmission Assembly saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Truck Leaf Used Plate Spring

Truck Leaf Used Plate Spring

Gunakake: Trailer Truk
Tipe: Semi-Trailer
Bahan: Baja
Ukuran: 12.4mX2.50mX1.55m (Njaba)
Max Payload: 40 ton
Panggonan Asal: Shandong, China
Bobot Tare: Sekitar 6,5 T
Kunci Twist: 12 unit
As: 3 As, bantalan rem 13Ton 16ton
King Pin: 2.00 inch bolt-in king pin
Suspensi: Suspensi mekanik sing diperkuat jinis
Daun Spring: 90mm (W) * 13mm (T) * 10 Lapisan
Rim: 9.0-20*13 pcs
Ban: 12R22.5 * 13 pcs Segitiga ban
Aksesoris: Siji kothak alat standar
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Truck Leaf Used Plate Spring sing disesuaikan saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mobil Truk Digunakake Ban Ban

Mobil Truk Digunakake Ban Ban

Minangka pabrikan profesional, kita arep menehi sampeyan Fumin Mobil Truk Ban Bekas Ban. Gunakake: Truk Trailer
Tipe: Semi-Trailer
Bahan: Baja
Ukuran: 40 FT
Max Payload: 60000KG
Panggonan Asal: China
Jeneng merek: merek Cina
lokasi: China
Jeneng produk: Trailer Tangki Bahan Bakar
As: 3 as
Fungsi: Transportasi 20ft 40ft Kontainer
Suspensi: Suspensi Mekanik
Ban: 11.00r20 12r22.5 315 385
Sistem Suspensi: Sistem Suspensi Mekanik
Landing Gear: Standar 60Ton
Kata Kunci: Trailer Semi Wadah Flatbed Low

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
China Spare Parts digunakake minangka salah sawijining jinis produk saka pabrik Fumin. Minangka salah siji saka produsen lan pemasok terkemuka ing China, kita nyedhiyakake produk rega murah saka pabrik kita. Kita uga bisa ndhukung produk khusus kualitas lan conto gratis. Kita ngarep-arep dadi mitra bisnis jangka panjang sing bisa dipercaya!