65t Semi Trailer Truck Tandem Axle Suspension
  • 65t Semi Trailer Truck Tandem Axle Suspension - 0 65t Semi Trailer Truck Tandem Axle Suspension - 0
  • 65t Semi Trailer Truck Tandem Axle Suspension - 1 65t Semi Trailer Truck Tandem Axle Suspension - 1
  • 65t Semi Trailer Truck Tandem Axle Suspension - 2 65t Semi Trailer Truck Tandem Axle Suspension - 2
  • 65t Semi Trailer Truck Tandem Axle Suspension - 3 65t Semi Trailer Truck Tandem Axle Suspension - 3
  • 65t Semi Trailer Truck Tandem Axle Suspension - 4 65t Semi Trailer Truck Tandem Axle Suspension - 4

65t Semi Trailer Truck Tandem Axle Suspension

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake Suspensi Poros Tandem Truk Semi Trailer 65t. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Gunakake: Trailer Parts
Bagian: Suspensi Trailer
OE NO.: ora
Beban maksimal: 120T
Ukuran: Opsional
Panggonan Asal: Shandong, China
Nomer Model: RNFG100-03
Sertifikat: ISO9001-2008/TS 16949
Tipe: Suspensi Kaku
Bahan: Baja Karbon
Ukuran Ban: 12.00x20.18 ply Opsional
Jarak poros: 155 0mm
Ukuran Rim: 8.50-20 Opsional
Kapasitas: 120T, 100T, 80T, 75T, 45T
Jumlah pesenan: pesenan cilik kasedhiya

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


65t Semi Trailer Truck Tandem Axle Suspension

Truk semi-trailer Fumin 65t kanthi suspensi gandar tandem nuduhake kombinasi truk-trailer tugas abot sing bisa nggawa beban maksimal 65 ton lan dilengkapi sistem suspensi gandar tandem. Suspensi jinis iki umume digunakake ing kendharaan komersial gedhe kanggo nyedhiyakake stabilitas, kapasitas beban beban, lan kualitas kulo sing luwih apik.

Mangkene sawetara fitur utama lan pertimbangan sing ana gandhengane karo truk semi-trailer 65 ton kanthi suspensi gandar tandem:

Kapasitas Muat: Kombinasi truk-trailer dirancang kanggo nangani kapasitas muatan maksimal 65 ton. Sistem suspensi poros tandem direkayasa kanggo nyebarake bobot kanthi rata ing antarane poros, saéngga kemampuan nggawa beban sing luwih gedhe.

Tandem Axle Suspension: Tandem axle suspension kasusun saka rong as sing dipasang kanthi rapet, biasane kanthi jarak tetep ing antarane. Desain iki mbantu roto-roto mbagekke bobot saka Trailer lan mbukak, nambah stabilitas lan nangani. Gandar tandem uga mbantu nyuda stres ing as roda, ban, lan komponen suspensi liyane.

Jinis Suspensi: Ana macem-macem jinis sistem suspensi gandar tandem, kalebu suspensi pegas godhong, suspensi udara, utawa kombinasi loro-lorone. Suspensi spring godhong nggunakake pirang-pirang lapisan spring baja kanggo nyerep guncangan lan nyedhiyakake dhukungan beban, dene suspensi udara nggunakake airbag kanggo nyedhiyakake dhuwur sing bisa diatur lan nyerep kejut sing luwih apik.

Sistem Rem: Sistem rem saka truk semi-trailer 65 ton kanthi suspensi gandar tandem biasane bakal nggabungake rem udara. Rem udara nyedhiyakake kinerja rem sing efisien lan dipercaya, utamane kanggo beban abot. Sistem rem bisa uga kalebu fitur kaya sistem rem anti-kunci (ABS) kanggo keamanan sing luwih apik.

Pangopènan lan Layanan: Pangopènan rutin lan pamriksa sistem suspensi poros tandem penting kanggo njamin fungsi lan umur dawa. Iki kalebu mriksa pratandha saka nyandhang, njaga inflasi ban sing tepat, lubricating komponen obah, lan mesthekake keselarasan as.

Peraturan Hukum: Penting kanggo netepi peraturan lokal lan syarat hukum babagan watesan bobot, jarak as, lan spesifikasi liyane kanggo kendaraan komersial. Yurisdiksi sing beda-beda bisa uga duwe peraturan khusus kanggo njamin keamanan dalan lan nyegah kakehan.

Nalika milih truk semi-trailer 65-ton kanthi suspensi gandar tandem, luwih becik konsultasi karo produsen truk lan trailer utawa spesialis sing bisa menehi pandhuan babagan konfigurasi lan spesifikasi sing cocog adhedhasar kabutuhan transportasi lan peraturan lokal.

65t Semi Trailer Truck Tandem Axle Suspension Description

SPESIFIKASI RIGID SUSPENSION
Model Kapasitas Ton (T) Jarak Poros Dhuwur Gunung Minimal Mounting Stool Centers Mounting Stool Length Mounting Stool Jembar Bogie Track Jembar Sakabèhé Jembar liwat Ban Jembar Minimal Antarane Ban Tengah Ukuran Ban sing Disaranake (mm) Ukuran Rim Roda (mm)
KMAG45/15 45 1220 380 350 1549 610 570 255 815 2890 260 8.25*15.18 ply 6.50-15
KMAG60/15 60 1220 380 350 1549 610 570 255 815 2890 260 8.25*15.18 ply 6.50-15
KMAG70 70 1350 427 1750 570 250 930 3298 202 10.00 * 20.18 ply 7.50-20
KMAG75 75 1550 457 427 1702 610 570 255 890 3200 214 10.00*20*16 ply 7.50-20
KMAG80 80 1550 427 1860 570 255 970 3500 220 12.00 * 20.18 ply 8.50-20
KMAG100 100 1500 457 2000 620 255 1000 3680 320 12.00 * 20.18 ply 8.50-20
TT100-03 100 1550 427 2300 620 255 1000 3980 620 12.00 * 20.18 ply

Kaluwihan Kita

<1> Suspensi kaku iki digunakake kanggo trailer gedhe roda 16, disambungake karo poros ing rong sisi. Wis kapasitas sing apik lan abot, luwih aman.
<2> Kaku-suspensi njupuk papan cilik, gampang nginstal, kurang pangopènan, stabilitas dhuwur lan safety apik.
<3> Desain novel, macem-macem gaya lan bahan sing apik banget.
<4>Desain profesional lan animasi.
<5> Bahan lan peralatan sing cocog karo lingkungan.
<6> Nyedhiyakake kualitas lan layanan paling apik.
<7> Pesenan mayoritas cilik bisa ditampa.
<8> Layanan sawise-sale sing apik banget lan marem lan.
<9> Werna, ukuran lan liya-liyane bisa diatur miturut kabutuhan sampeyan.
<10>Pesenan sampeyan bakal disambut kanthi antusias.





FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik?
A: Ya, kita pabrik, nanging ora mung pabrik, amarga kita duwe tim sales, kantor dhewe, lan padha
kabeh bisa mbantu para panuku lan mitra koperasi kanggo mutusake produk sing dadi pilihan sing paling apik
kanggo wong-wong mau, lan kabeh syarat lan pitakon sampeyan bakal dijawab kanthi tepat.
 
Q2: Apa Wektu Pangiriman sampeyan?
A: Umumé, wektu pangiriman 15-20 dina. Kita bakal nggawe pangiriman sanalika bisa
kualitas dijamin.
 
Q3: Apa cara sing trep kanggo mbayar?
A: L/C , T/T, Unionpay, DP ditampa, lan yen sampeyan duwe idea sing luwih apik, please free nuduhake karo kita.
 
Q4: Jenis pengiriman sing luwih apik?
A: Umumé, ing wawasan saka murah lan aman saka transportasi segara, kita saran
kanggo nggawe pangiriman dening segara.Apa liyane, kita ngormati views transportasi liyane uga.

Hot Tags: 65t Semi Trailer Truck Tandem Axle Suspension, Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Sampel Gratis, Rega murah, Kualitas, Disesuaikan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.