Produk Utama Perusahaan Jembatan Fumin

2023-05-09

Produk utama yaiku 8-25 ton saka macem-macem jinis poros lan poros cakram pneumatik, poros eksentrik, garis gandar ganda lan poros khusus liyane. Produk iki nyetel kekuatan domestik lan manca, digabungake karo kahanan dalan saka macem-macem bagean saka materi poros, struktur lan prewangan, piranti brake kanggo desain ngelmu lan konfigurasi, supaya nduweni kapasitas prewangan super lan kinerja braking luwih apik, produk wis posisi anjog ing industri. Produk liyane yaiku sistem suspensi, pin traksi, piranti dhukungan, panyimpenan udara, kursi traksi lan seri liyane, bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.