12T 14T 16T Tugas Berat Jerman Drum Tipe As kanggo Semi Trailer
  • 12T 14T 16T Tugas Berat Jerman Drum Tipe As kanggo Semi Trailer - 0 12T 14T 16T Tugas Berat Jerman Drum Tipe As kanggo Semi Trailer - 0
  • 12T 14T 16T Tugas Berat Jerman Drum Tipe As kanggo Semi Trailer - 1 12T 14T 16T Tugas Berat Jerman Drum Tipe As kanggo Semi Trailer - 1
  • 12T 14T 16T Tugas Berat Jerman Drum Tipe As kanggo Semi Trailer - 2 12T 14T 16T Tugas Berat Jerman Drum Tipe As kanggo Semi Trailer - 2
  • 12T 14T 16T Tugas Berat Jerman Drum Tipe As kanggo Semi Trailer - 3 12T 14T 16T Tugas Berat Jerman Drum Tipe As kanggo Semi Trailer - 3

12T 14T 16T Tugas Berat Jerman Drum Tipe As kanggo Semi Trailer

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan 12T 14T 16T Tugas Berat Jerman Drum Tipe Gandar kanggo Semi Trailer.Gunakake:Bagian Trailer
Bagian: Suspensi Trailer
OE NO.:oem
Beban maksimal: 16t
Ukuran: standar
Panggonan Asal: Shandong, China
Jeneng produk: Trek 1850mm 14T Jerman BPW Truk Gandar Digawe ing pabrik cina
Bahan: Baja
Warna: Panjaluk Pelanggan
Sertifikat: ISO/TS16949
Axle Beam: 150*150*14
Rampung: Lukisan
Track: 1840
Ukuran Rem (mm): 420*180
PCD: 335

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


12T 14T 16T Tugas Berat Jerman Drum Tipe As kanggo Semi Trailer

Fumin 12T 14T 16T Tugas Berat Jerman Drum Tipe Gandar kanggo Semi Trailer umume digunakake ing semi-trailer sing dirancang kanggo transportasi abot. As iki dikenal kanthi konstruksi sing kuat, daya tahan, lan kinerja sing bisa dipercaya. Ing ngisor iki sawetara fitur lan pertimbangan utama:
Kapasitas Muatan: Kapasitas beban poros iki saka 12 ton nganti 16 ton, sing nuduhake bobot maksimal sing bisa didhukung. Kapasitas beban spesifik sing dibutuhake bakal gumantung saka aplikasi lan bobot kargo sing diangkut.
Desain Tipe Drum: As iki nduweni konfigurasi rem drum, ing ngendi sistem rem dipasang ing drum sing dipasang ing poros. Rem drum nawakake kinerja rem sing efektif lan umume digunakake ing aplikasi tugas abot amarga kemampuane kanggo nangani beban sing dhuwur lan ngilangi panas kanthi efisien.
Gandar Tipe Drum Jerman: Referensi kanggo "Jerman" nuduhake manawa as roda iki diprodhuksi ing Jerman utawa dirancang adhedhasar standar teknik Jerman. Gandar buatan Jerman asring diakoni amarga bahan berkualitas tinggi, manufaktur presisi, lan ketaatan standar industri sing ketat.
Konstruksi sing Mantap: Gandar tugas abot dibangun kanggo nahan panjaluk ngangkut barang sing abot ing jarak sing adoh. Dibangun kanthi nggunakake bahan kanthi kekuatan dhuwur, kayata baja palsu utawa baja, kanggo njamin daya tahan lan integritas struktural.
Kompatibilitas Suspensi: As iki bisa digabungake karo macem-macem jinis sistem suspensi, kayata spring godhong utawa suspensi udara, gumantung saka syarat spesifik semi-trailer. Sistem suspensi nduweni peran penting kanggo nyedhiyakake stabilitas, distribusi beban, lan kenyamanan berkendara.
Sistem Rem: As roda drum dilengkapi rem drum, sing nyedhiyakake daya mandeg sing dipercaya lan boros panas. Sistem rem bisa uga kalebu komponen tambahan kayata sepatu rem, kamar rem, lan adjuster slack otomatis kanggo kinerja rem sing efisien lan aman.
Pangopènan lan Layanan: Pangopènan biasa penting kanggo njamin kinerja optimal lan umur dawa as. Iki kalebu mriksa lan ngganti komponen rem sing rusak, ngawasi keselarasan poros, mriksa bantalan roda, lan njaga pelumasan sing tepat.
Nalika milih gandar jinis drum Jerman tugas abot kanggo semi-trailer, penting kanggo nimbang faktor kayata syarat kapasitas muat, kompatibilitas karo sistem suspensi, spesifikasi sistem rem, lan tundhuk karo peraturan lokal. Disaranake takon karo produsen trailer utawa spesialis poros kanggo mesthekake poros nyukupi kabutuhan khusus aplikasi sampeyan lan nyedhiyakake kinerja sing dipercaya ing kahanan sing abot.

Model Kapasitas
(KG)
Total Length
(mm)
Lacak
(mm)
Tabung Poros Studs PCD Ukuran Rem bantalan
LHG-12T 12000 2144 1840 150*150*12 10-M22*1.5 ISO 335 420*180 33213
33118
LHG-14T 14000 2198 1840 150*150*14 10-M22*1.5 ISO 335 420*180 33215
33119
LHG-16T 16000 2272 1840 150*150*16 10-M22*1.5 ISO 335 420*180 32314
32222

Poros Pertanian:





FAQ

Q1. Apa syarat packing sampeyan?
A: Umumé, kita Pack barang kita ing kothak putih netral lan cartons coklat.Yen sampeyan wis sah kedhaftar paten.We bisa Pack barang ing brandedboxes sawise njupuk surat wewenang.
Q2. Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T 30% minangka simpenan, lan 70% sadurunge pangiriman. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar imbangan.
Q3. Apa syarat pangiriman sampeyan?
A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.
Q4. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Umumé, bakal njupuk 30 kanggo 60 dina sawise nampa advance payment.The tartamtu wektu pangiriman gumantung ing item lan jumlahe pesenan.
Q5. Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis. Kita bisa mbangun cetakan lan peralatan.
Q6. Apa kebijakan sampel sampeyan?
A: Kita bisa nyuplai sampel yen kita duwe bagean siap ing saham, nanging custom-ers kudu mbayar biaya sampel lan biaya kurir.
Q7. Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?
A: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge pangiriman
Q8: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?
A: 1. We tetep kualitas apik lan rega competitive kanggo mesthekake customerbenefit kita;
2. We ngormati saben customer minangka kanca kita lan kita tulus nindakake bisnis lan nggawe kanca karo wong-wong mau, ora ketompo asale saka ngendi.

Hot Tags: 12T 14T 16T Gandar Tipe Drum Jerman Tugas Berat kanggo Semi Trailer, Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Sampel Gratis, Rega murah, Kualitas, Disesuaikan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.