6 Ton Traktor Trailer Farm Gandar mburi
  • 6 Ton Traktor Trailer Farm Gandar mburi - 0 6 Ton Traktor Trailer Farm Gandar mburi - 0
  • 6 Ton Traktor Trailer Farm Gandar mburi - 1 6 Ton Traktor Trailer Farm Gandar mburi - 1
  • 6 Ton Traktor Trailer Farm Gandar mburi - 2 6 Ton Traktor Trailer Farm Gandar mburi - 2

6 Ton Traktor Trailer Farm Gandar mburi

Kanggo 6 Ton Tractor Trailer Farm Rear Axle, saben wong duwe keprihatinan khusus sing beda-beda babagan iki, lan apa sing kita lakoni yaiku kanggo ngoptimalake syarat produk saben pelanggan, saengga kualitas 6 Ton Tractor Trailer Farm Rear Axle wis ditampa kanthi apik dening akeh pelanggan. lan seneng reputasi apik ing akeh negara.Gunakake:Trailer Parts
Bagian: As Trailer
OE NO.: 6Ton Traktor Trailer Farm Gandar mburi
Beban maksimal: 6T
Ukuran: Standard Sizeï¼
Digunakake: Trailer Traktor
Axle Beam: Persegi 70mm
Track (mm): 1600mm utawa opsional
Pengikat roda: 6xM18x205x160mm
Ukuran rem: 300x60
Bobot: 120kg
Rim sing dipasang: 9x15.3
Ban sing dipasang: 10.0 / 75-15.3
Ukuran bantalan: 30208-30213
Sertifikasi: TS16949 lan ISO9001:2000

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


6 Ton Traktor Trailer Farm Gandar mburi

Poros mburi traktor traktor Fumin 6 ton nuduhake perakitan poros mburi sing dirancang kanggo trailer pertanian kanthi kapasitas beban maksimal 6 ton. Biasane digunakake ing aplikasi pertanian lan tetanèn kanggo ngangkut barang sing abot, kayata tanduran, ternak, utawa peralatan.

Mangkene sawetara fitur lan pertimbangan utama sing ana gandhengane karo poros mburi peternakan trailer traktor 6 ton:

Kapasitas Muatan: Poros dirancang kanggo nangani kapasitas beban maksimal 6 ton. Penting kanggo mesthekake yen poros dirating kanthi bener lan cocog karo syarat muatan trailer kanggo njaga operasi sing aman lan efisien.

Konstruksi lan Kekuwatan: Rakitan poros biasane digawe saka bahan kanthi kekuatan dhuwur, kayata baja palsu utawa cor, kanggo nyedhiyakake daya tahan lan tahan kahanan sing nuntut panggunaan pertanian. Desain poros kudu kuwat kanggo nangani beban sing abot lan medan sing ora rata sing umum ditemoni ing lingkungan tani.

Jinis Suspensi: Rakitan poros mburi bisa uga kalebu sistem suspensi kanggo nyedhiyakake kenyamanan lan stabilitas muatan sing luwih apik. Jinis umum suspensi poros mburi kanggo trailer tetanèn kalebu sumber godhong, suspensi udara, utawa gandar torsi. Pilihan saka jinis suspensi gumantung ing syarat tartamtu saka Trailer lan tingkat dikarepake kualitas kulo.

Sistem Rem: Déwan poros mburi bisa uga kalebu sistem rem kanggo njamin mandeg lan kontrol trailer kanthi aman. Pilihan rem bisa beda-beda, kayata rem listrik, rem hidrolik, utawa rem udara, gumantung saka ukuran trailer lan peraturan lokal.

Hub Roda lan Bantalan: Rakitan poros mburi bakal nampilake hub roda lan bantalan sing ngidini lampiran roda trailer. Komponen kasebut kudu berkualitas tinggi lan dijaga kanthi bener kanggo njamin rotasi lancar lan nyuda resiko kegagalan bantalan roda.

Kompatibilitas: Nalika milih perakitan poros mburi kanggo aplikasi traktor trailer farm, iku penting kanggo nimbang kompatibilitas karo pigura trailer, titik soyo tambah, lan komponen liyane sing gegandhengan. Njamin keselarasan lan lampiran sing tepat penting kanggo operasi sing aman lan efisien.

Pangopènan lan Layanan: Pemriksaan rutin lan pangopènan perakitan poros mburi penting kanggo njamin kinerja lan umur dawa sing optimal. Iki kalebu pelumasan bantalan, mriksa rem, lan mriksa tandha-tandha saka nyandhang utawa karusakan.

Disaranake takon karo spesialis trailer utawa pabrikan sing mumpuni kanggo nemtokake poros mburi peternakan trailer traktor 6 ton sing paling cocog kanggo kabutuhan tartamtu lan kanggo mesthekake tundhuk karo peraturan lokal lan standar safety.
Autoparts nyedhiyakake macem-macem poros tetanèn lan poros rintisan sing digunakake ing Traktor, Trailer cilik, Trailer Pertanian, Trailer Boat etc.

1) As lengkap & as stub kanggo peralatan tetanèn.
2) Dawane trek bisa ditemokake minangka panyuwunan sampeyan.
2) Kanthi utawa tanpa rem iku opsional.
3) Pilihan Kapasitas: Saka 1T nganti 8T.
4) Axle Beam: saka 40mm kanggo 80mm, Round utawa Square opsional.
5) Rampung: Lukisan Ireng, Galvanis.
6) Sertifikat Pabrik Poros: ISO/TS16949.

Item No. Kapasitas (T) Lacak
(mm)
Axle Beam (mm) Posisi tuas rem (mm) Spesifikasi Rem (mm) Fixing Roda (mm) bantalan Bobot (Kg)


L2


D1 × D2 Ing njero / njaba
LHAH01-AG01 1 1600 â 40 ora ora 4×M14×Φ130×84 30205-20207 35
LHAH01-AG02 1.5 1600 â 45/ο45 ora ora 6×1/2â³×Φ139.7 LM68149/10 LM12749/10
LHAH02-AG01 2 1600 â 50/ο50 ora ora 6×1/2â³×Φ139.7 25580/20 15123/15245
LHAD03-AG01B 3 1600 â 50 470 255×60 6×M18×Φ205×160 30206-30209 65
LHAH05-AG01 5 1600 â 60 ora ora 6×M18×Φ205×160 30207-30211 60
LHAD05-AG01B 5 1600 â 60 470 255×60 6×M18×Φ205×160 30208-30211 100
LHAH06-AG01 6 1600 â 70 ora ora 6×M18×Φ205×160 30208-30213 85
LHAD06-AG01B 6 1600 â 70 470 300×60 6×M18×Φ205×160 30208-30213 120

Poros Pertanian:





FAQ

1. sapa kita?
Kita adhedhasar ing Hebei, China, wiwit taun 2005, adol menyang Pasar Domestik (40,00%), Timur Tengah (20,00%), Eropa Timur (5,00%), Asia Tenggara (5,00%), Afrika (5,00%), Asia Wétan (5,00%), Eropa Kulon (5,00%), Asia Kidul (5,00%), Amerika Kidul (3,00%), Eropa Lor (3,00%), Amerika Lor (2,00%), Eropa Kidul (2,00%). Ana total 51-100 wong ing kantor kita.

2. carane kita bisa njamin kualitas?
Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
Bushing, Repair Kit, Engine Mount, Hub Cap, Air Suspension

4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
Kita diadegake ing taun 2005, Kita duwe pengalaman 15 taun ing desain lan pangembangan bagean poros.Produk kita nganggo sistem manajemen mutu IATF:16949.

5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CIF;
Mata uang Pembayaran Ditampa:USD,CNY;
Jinis Pembayaran sing Ditampa: T/T,L/C,D/P D/A,MoneyGram,Kartu Kredit,PayPal,Western Union;
Basa sing digunakake: Inggris, Cina

Hot Tags: 6 Ton Traktor Trailer Farm Belakang Gandar, Produsen, Supplier, China, Pabrik, Sampel Gratis, Rega murah, Kualitas, Disesuaikan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.