40ft 3 Axle Flatbed Semi Truck Trailer kanggo Cargo Container
  • 40ft 3 Axle Flatbed Semi Truck Trailer kanggo Cargo Container - 0 40ft 3 Axle Flatbed Semi Truck Trailer kanggo Cargo Container - 0
  • 40ft 3 Axle Flatbed Semi Truck Trailer kanggo Cargo Container - 1 40ft 3 Axle Flatbed Semi Truck Trailer kanggo Cargo Container - 1
  • 40ft 3 Axle Flatbed Semi Truck Trailer kanggo Cargo Container - 2 40ft 3 Axle Flatbed Semi Truck Trailer kanggo Cargo Container - 2
  • 40ft 3 Axle Flatbed Semi Truck Trailer kanggo Cargo Container - 3 40ft 3 Axle Flatbed Semi Truck Trailer kanggo Cargo Container - 3

40ft 3 Axle Flatbed Semi Truck Trailer kanggo Cargo Container

Minangka Trailer Semi Truk Flatbed 40ft 3 Axle Flatbed profesional kanggo manufaktur Kontainer Kargo. Gunakake: Trailer Truk
Tipe: Semi-Trailer
Bahan: Baja
Ukuran: 12500 * 2500 * 1550
Max Payload:> 30000 kg
As: 3 as
Ban: 12R22.5
Warna: Pelanggan Opsional
Pin King: 90#/50#
Kapasitas muat: 30T ~ 60T
Sistem Suspensi: Suspensi Mekanik
Dianggo: 40/20 Feet Container Transport
Landing Gear: 28T
Sistem Rem: WABCO Valve

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


40ft 3 Axle Flatbed Semi Truck Trailer kanggo Cargo Container

Trailer semi-truk flatbed Fumin 40ft 3-poros minangka jinis trailer sing dirancang khusus kanggo ngangkut kontainer kargo. Ing ngisor iki sawetara fitur lan pertimbangan utama:
Dawane lan Ukuran: Trailer dirancang kanggo nampung kontainer kargo standar 40ft, sing umum digunakake kanggo pengiriman lan transportasi. Desain flatbed ngidini gampang mbukak lan mbongkar kontaner.
Konfigurasi Axle: Trailer dilengkapi telung as kanggo nyedhiyakake kapasitas beban sing cukup lan nyebarake bobot kanthi rata. As bisa uga duwe sistem suspensi kayata spring godhong utawa suspensi udara kanggo njamin transportasi sing lancar lan stabil.
Desain Flatbed: Desain flatbed saka trailer nyedhiyakake platform kanggo nyimpen wadhah kargo kanthi aman. Ora ana sisih lan atap ngidini akses gampang menyang kontaner lan keluwesan mbukak lan mbukak macem-macem jinis kargo.
Kapasitas Muat: Kapasitas muatan trailer gumantung ing macem-macem faktor kayata rating bobot as, desain pigura trailer, lan peraturan lokal. Penting kanggo mesthekake yen trailer kasebut dirating kanggo nangani bobot maksimal kontainer kargo sing diangkut.
Titik Tie-Down: Trailer bisa uga duwe sawetara titik dasi utawa kanthong stake ing sisih pinggir lan / utawa ing dek kanggo ngamanake wadhah kargo. Titik kasebut ngidini nggunakake tali, rante, utawa piranti pengaman liyane kanggo nyegah wadhah pindah nalika transportasi.
Fitur Safety: Trailer kudu dilengkapi fitur safety kayata tandha reflektif, sistem lampu, lan rem kanggo njamin visibilitas lan tundhuk karo peraturan dalan. Sistem rem bisa uga kalebu fitur kayata ABS (anti-lock braking system) kanggo keamanan sing luwih apik nalika ngerem.
Peraturan Hukum: Penting kanggo netepi peraturan lokal babagan dimensi trailer, watesan bobot, lan syarat safety nalika ngoperasikake trailer ing dalan umum. Yurisdiksi sing beda-beda bisa uga duwe peraturan khusus kanggo njamin keamanan dalan lan nyegah kakehan.
Nalika milih trailer semi-truk flatbed 40ft 3-poros kanggo transportasi wadhah kargo, disaranake nimbang kabutuhan spesifik operasi sampeyan, kalebu jinis lan ukuran kontaner sing bakal diangkut, kapasitas muatan sing diarepake, lan peraturan regional apa wae. kudu dituruti. Konsultasi karo produsen trailer utawa spesialis bisa mbantu milih konfigurasi lan spesifikasi trailer sing cocog adhedhasar kabutuhan sampeyan.



Trailer Semi Truk Flatbed 40ft 3 Gandar kanggo Kontainer Kargo Fatures:

1) bagean Dhukungan Multi:
12 set kunci wadhah kanggo nggawa 1 unit 40ft, 45ft wadhah lan 2 unit 20ft wadhah.
Tali lan pancingan mbantu nyepetake kargo, cocok kanggo transportasi multi kargo.

2) Welding otomatis:
ndhukung kendaraan luwih suwe ora bisa digunakake tanpa ndandani.

3) Kualitas suspensi As lan sistem Rem
BPW, FUWA as paling apik ing saindenging jagad bisa nganggo katup rem WABCO, luwih efektif rem kanggo aman lan ngirit biaya ban



40ft 3 Axle Flatbed Semi Truck Trailer kanggo Paramenters Wadhah Kargo

ukuran 12500*2500*1550m
Loading 30T, 40T, 45T, 50T, 60T
Ban 11.00R20, 12.00R20,12R22.5, 385/65R22.5 Segitiga/Hankook/Bridgestone
Bahan Balok utama Q345B, flange ndhuwur: 14mm, tengah: 8mm, mudhun: 16mm
As 13T/16/20T BPW utawa merek FUWA
King Pin 2 inci utawa 3,5 inci JOST Brand
Sistem Rem Katup WABCO kanthi kamar gedhe
LandingGears JOST merek loro-kacepetan, Manual operasi tugas abot 28ton
Penundaan Bogie suspension, spring suspension, Air suspension
lantai Plat baja berlian 3mm, 4mm, 6mm
bagean liyane 1 kotak alat, 1 pembawa ban serep
Fungsi Kontainer transportasi, kargo longgar, semen akeh, beras akeh, lsp

Trailer Semi Truk Flatbed 40ft 3 Poros kanggo kemasan Wadah Kargo



FAQ

P: Aku arep ngeterake truk nganggo kontainer, apa ora?
A: Ya, ora apa-apa .Nanging kita kudu misahake truk kasebut. Sampeyan kudu nginstal maneh ing negara sampeyan.

Q: Kepiye babagan kualitas produk sampeyan?
A: Kabeh spare parts kita saka manufaktur asli, kualitas dijamin 100%.

P: Aku pengin dadi agen sampeyan ing negaraku, apa ora?
A: Ora apa-apa, yen jumlah sampeyan gedhe, kita bakal nimbang. Kanggo pisanan 50 unit ok.

P : Aku pengin ban ngarep loro ban bias lan mburi 9 ban ban radial, iku ok?
A: Kita bisa nggawe ban minangka syarat sampeyan supaya cocog karo kabutuhan negara sampeyan.

Hot Tags: 40ft 3 Axle Flatbed Semi Truck Trailer kanggo Kontainer Kargo, Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Sampel Gratis, Rega murah, Kualitas, Disesuaikan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.